Περιποιήσεις Βλεφαρίδων

Σε φυσικές βλεφαρίδες

Βαφή βλεφαριδών

Με προϊόντα υποαλλεργικά εξιδεικευμένα για υτόν τον σκοπό, αυτή η περιποίηση θα σας προσδώσει υπέροχο βάθος και ένταση στο βλέμμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε χρώματα όπως μάυρο , καφέ, μαύρο-μπλέ και καφέ ανοιχτό. ιδανιό γι ανοχτόχρωμες βλεφαρίδες ή βλεφαρίδες που ανοίγουν στις άκρες.

time    30 λεπτά

price     18 €

Περμανάντ Βλεφαριδών

Με αποτέλεσμα που διαρκεί απο 2 εώς 3 μήνες αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες, αυτές που προτιμούν απόφυσικό εώς έντονο αποτέλεσμα. Οι βλεφαρίδες αποκτούν ανοδική τάση μόνιμα. Το αποτέλεσμα μοιάζει ορατά όπως με το γύρισμαπου επιτυγχάνεται με το ειδικό ψαλίδι βλεφαριδών.

time    45 λεπτά

price     30€ €         price     35€ € συνδυασμένο με βαφή βλεφαριδών

Επιμήκυνση βλεφαριδών

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με τις πιο πυκνές, μακρυές και ασύλληπτες βλεφαρίδες που έχετε ποτέ ονειρευτεί μη έχονταςανάγκη την mascara σας. Βρείτε την μέθοδο που σας ταιριάζει παρακάτω

Μέθοδος Express

Μια άκρως εντυπωσιακή και γρήγορη αγωγή, με γρήγορη τοποθέτηση. Έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε βλεφαρίδες παχύτερες και μακρύτερες. Καθισμένη σε μια άνετη στάση, δέχεστε αυτή την τεχνική με τα μάτια ανοιχτά. Με διάρκεια πάνω από δυο εβδομάδες είναι ιδανική επιλογή γαι διακοπές ή ιδιαίτερες περιστάσεις. Απαράιτητη είναι η αφαίρεσή τους μετά από 15 μέρες.

time    45 λεπτά

price     40€ €

Επιμήκυνση μέθοδος τρίχα-τρίχα

Επιτέλους πείτε αντίο στην mascara!Κλασσική και αγαπημένη περιποίηση ομμορφιάς, επιλεγμένη από γυναίκες όλων των ηλικιών, κυρίως όμως αυτών που θέλουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι βλεφαρίδες επεκτείνονται και μακραίνουν. Δεν φαίνεται τίποτα αφύσικο γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλής. 1,5 ώρα, 60€ αρχιή τοποθέτηση / 25€ συντήρηση κάθε 15-20 μέρες

Επιμήκυνση μέθοδος για όγκο 2D εως 8D (Russian volume)

Είναι η πιο καινούργια μέθοδος και η πρώτη σε προτιμήσεις. Οι βλεφαρίδες όγκου παρέχουν μια πιο λαμπερή και γεμάτη εμφάνιση. Σε κάθε βλεφαρίδα σας επικολλούνται από 2-3 εώς και 8 τρίχες(2D-8D), με αποτέλεσμα να διπλασιάζουμε εώς και να οχταπλασιάζουμε οπτικά τον όγκο των βλεφάρων σας.Νιώστε όλα τα βλέμματα επάνω σας να »εξετάζουν» την αιτία της ελκυστικής αλλαγής σας. Αυτές οι επεκτάσεις είναι ιδανικές για γυναίκες οι οποίες δεν μακιγιάρονται καθόλου στην καθημερινότητά τους, (λύνει τα προβλήματα της καθημερινής ρουτίνας), αλλά και για τις φανατικές του μακιγιάζ δημιουργώντας την τελευταία πινελιά της τελειότητας.

time    90 λεπτά – 150 λεπτά

price    80€ €

*συντήρηση κάθε 25-35 μέρες 35€

Περιποιήσεις Φρυδιών

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του προσώπου μας! Ένα καλά φροντισμένο φρύδι υποσυνείδητα περνάει μηνύματα στους συνομιλητές μας πως εμείς οι ίδιοι περιποιούμαστε την εμφάνισή μας. Αντιθέτως ένα παραμελλημένο φρύδι μας συκοφαντεί!

Γνωρίστε τις υπέροχες υπηρεσίες μας

Αποτρίχωση φρυδιού

Το πιο έξυπνο τρίκ για ένα στιγμιαίο lifting! Δίνουμε ξεκάθαρες γραμμές πάντα σύμφωνα με τις παραμέτρους που λαμβάνουμε υπ’όψιν συμπεριλαμβανομένης πάντα και της δικής σας γνώμης. Τσιμπιδάκια , κλωστές και αποτριχωτικά κεριά στην πρώτη γραμμή της μάχης.

time    5-10 λεπτά

price     7€ σχηματισμός, 5€ καθάρισμα

Βαφή φρυδιού

Δίνει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χρωματισμού και προσαρμόζει το χρώμα των φρυδιών με τον τόνο του χρώματος που επιθυμείτε ή που έχουν τα μαλλιά σας.

time    20 λεπτά

price     18€

Extensions φρυδιού

Η απόλυτη θεραπεία!! Νέες δυνατότητες ανοίγονται στην αλλαγή του σχήματος του φρυδιού. Επιτέλους μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα του, κάνοντάς το όπως επιθυμούμε μακρύ, γωνία, τοξωτό, παχύ, λεπτό, ανοδικό ή πυκνό. Διαφορετικές τεχνικές όλες μαζεμένες σε λίγα μόνο εκατοστά. Τα extensions τοποθετούνται είτε απ’ευθείας στο δέρμα έιτε πάνω σε άλλες τρίχες. Αυτή η μέθοδος είναι η ΜΟΝΗ που μπορεί να γεμίσει τα »κενά», δηλαδή τις αραιώσεις τις τριχοφυΐας. Το απόλυτο πλεονέκτημα είναι πως το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό σε αντίθεση με το μόνιμο μακιγίαζ φρυδιών όπου λάθη σε σχήμα ή επιλογή χρώματος είναι απόλυτα εμφανή κα μόνιμα. Το αποτέλεσμα διαρκεί απο 7-10 μέρες.

time    30 λεπτά

price    40€ μηνιαίως (επισκέψεις/μήνα)