Θεραπείες Ινστιτούτου

Βαθύς Καθαρισμός

Κλασικός βαθύς καθαρισμός στο ινστιτούτο αισθητικής που περιλαμβάνει όλα τα στάδια για τη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας πριν ακολουθήσει άλλη θεραπεία προσώπου. Απολεπίζεται το δέρμα και απαλλάσεται από μαύρα στίγματα ρύπους και προσφέρει λάμψη. Η συγκεκριμένη θεραπεία προσώπου εφαρμόζεται σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες.

time    1 ώρα & 30 λεπτά

price     40 €

Gourmet Ενυδάτωση Προσώπου

Εποχιακή περιποίηση προσώπου με συστατικά ανάλογα της εποχής του χρόνου καθώς και της τελευταίας λέξης της μόδας της κοσμητολογίας. Ζουμερά βατόμουρα, αχλάδια και σταφύλια όπως και καρποί ελιάς είναι μερικά από τα μεθυστικά αρώματα που υπάρχουν κατά καιρούς. Στο τέλος μια θεραπευτική θερμομάσκα σας περικλύει ζεστά χαλαρώνοντας απόλυτα, 50 λεπτα 28€

time    50 λεπτά

price     28€ €

gift man

Θεραπεία Λεύκανσης

Θεραπεία προσώπου λεύκανσης καθώς και ανανέωσης κυττάρων. Το δέρμα αποκτά φωτεινότητα και σταδιακά απαλάσσεται απο  πανάδες και δυσχρωμίες. Εάν εφαρμοσθεί μόνο μια φορά χρησιμοποιείται και ως θεραπεία λάμψης.

time    1 ωρα

price     30€ €

Soothing Tretament (για ευαίσθητα δέρματα)

Μια απόλυτα ειδική φροντίδα ειδικά για δέρματα που ευαισθητοποιούνται ξαφνικά ακόμα και σε καθημερινές συνήθειες που ακολουθούνταν χρόνια. Αυτά χρειάζονται αυτήν την ειδική και ντελικάτη προσέγγιση,αιθέρια έλαια χαμομηλιού και καλέντουλας συνεργούν για μια απαλή ανακούφιση της επιδερμίδας συγχρόνως με την ενυδάτωσή της.

time    1 ωρα

price     25 €

Ιδιαίτερη φροντίδα για την περιοχή των ματιών

Γι’ αυτήν την ντελιάτη περιοχή εφαρμόζουμε εξειδικευμένα προϊόντα εμπλουτισμένα με κολλαγόνο και σφαιρίδια οξυγόνου. Σύσφιγξη, θρέψη και λάμψη για τα μάτια σας μόνο.

*Αυτή η περιποίηση ενσωματώνεται ως extra σε κάθε περιποίηση προσώπου που επιθυμείτε.

time    30 λεπτά

price     10 €

Βαθύς Καθαρισμός Deluxe

Μια πραγματική ιεροτελεστία πραγματοποιέιται στο πρόσωπό σας. Περιπου 15 διαφορετικά προιόντα συνεργάζονται για να πάρουν τα στοιχεία εκείνα που ταλαιπωρούν το δέρμα σας (σμήγμα, ρύποι, ατέλειες). Η θεραπεία προσώπου χαρίζει στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την υγρασία που της έλειπε.

time    2 ώρες & 15 λεπτά

price     60€ €

Θεραπεία Αντιγήρανσης με Κολλαγόνο & Υαλουρονικό Οξύ

Επισκεφθείτε το ινστιτούτο αισθητικής μας για μία νέα εξατομικευμένη εντατική θεραπεία προσώπου που συνδυάζει την τεχνολογία με μια αποκλειστική μεθοδολογία massage. Αν οι πρώτες ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους αντιμετωπίστε τες. Με μια διάγνωση του βαθμού γήρανσης της επιδερμίδας σας, εξατομικεύεται η θεραπεία προσώπου αποκλειστικά για τις δικιές σας ανάγκες. Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην αναδόμηση και τη συσφιξη της επιδερμίδας σας.

time    1 ώρα & 30 λεπτά

price     60€ €

Rebalancing treatment (θεραπεία εξισορρόπησης σμίγματος)

Όταν χάνεται ο έλεγχος του προσώπου, εμφανίζονται βλάβες όπως σπυράκια, σημάδια και η όψη του είναι τραχειά τότε απαραίτητη αυτή η περιποίηση. Προϊόντα όπως απολεπιστικά,στυπτικούς ορούς,αναπλαστικά καθώς και λευκαντικούς παράγοντες επιτυγχάνουμε ένα δέρμα με ματ όψη και ενιαίο χρωματικό τόνο και λάμψη. Είναι παραπλήσια του βαθύ καθαρισμόυ.

time    1 ωρα

price     35 €

Karité n’ multivitamin

Με ισχυρή δόση απο τρία έλαια, (karité,βούτυρο κακάο,φουντουκέλαιο), το δέρμα αποκτά μια ανάσα ξεκούρασης και ελαστικότητας. Το πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα (Α, Ε & Β5) ολοκληρώνει το αποτέλεσμα προσδίδοντας αντιοξείδωση (ενάντια στις ελεύθερες ρίζες) και απαλότητα. Απλά εκπληκτικό…

time    1 ωρα

price     38 €

Sun burn treatment (Aποκατάσταση δέρματος απο ηλιακά εγκαύματα)

Μια άμεση βοήθεια ίασης και επούλωσης του τραυματισμένου από τον ήλιο δέρματος. Με ενυδατικούς ορούς εμπλουτισμένους με αζουλένιο καθώς και δροσιστικά φύλλα αλόης, βοηθάμε το δέρμα να ανακτήσει την ελαστιότητά του και να επανέλθει στα σωστά επίπεδα υγρασίας.

time    35 λεπτά

price     20 €