orizontio-2

Θεραπείες Ινστιτούτου

Βαθύς Καθαρισμός

Αποτελεί την πιο απαραίτητη θεραπεία προσώπου, η οποία στοχεύει στην ρύθµιση της λιπαρότητας, βελτιώνοντας άµεσα την υφή και την όψη του δέρµατος . Αρχικά, αποµακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για να µπορέσει στη συνέχεια να αφαιρεθεί αποτελεσµατικά το παγιδευµένο σµίγµα. Ακολουθεί η εφαρµογή προϊόντων µε βαθειές καθαριστικές, αποτοξινωτικές ή αντιγηραντικές ιδιότητες. Είναι ιδανική για γυναίκες, άνδρες ακόµα και εφήβους.

time    75 λεπτά

price     45 €

man

Gourmet Ενυδάτωση Προσώπου

Εποχιακή περιποίηση προσώπου µε συστατικά ανάλογα της εποχής του χρόνου καθώς και της τελευταίας λέξης της µόδας της κοσµητολογίας. Ζουµερά βατόµουρα, αχλάδια και σταφύλια όπως και καρποί ελιάς είναι µερικά από τα µεθυστικά αρώµατα που υπάρχουν κατά καιρούς. Στο τέλος, µια θεραπευτική θερµοµάσκα σας περικλύει ζεστά χαλαρώνοντας απόλυτα.

time    50 λεπτά

price     38€ €

gift

Θεραπεία Αντιγήρανσης με Κολλαγόνο & Υαλουρονικό Οξύ

Επισκεφθείτε το ινστιτούτο αισθητικής µας για µία νέα εξατοµικευµένη εντατική θεραπεία προσώπου που συνδυάζει την τεχνολογία µε µια αποκλειστική µεθοδολογία massage. Αν οι πρώτες ρυτίδες έχουν κάνει την εµφάνισή τους, αντιµετωπίστε τες. Με µια διάγνωση του βαθµού γήρανσης της επιδερµίδας σας, εξατοµικεύεται η θεραπεία προσώπου αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες. Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς προσφέρουν άµεσα και ορατά αποτελέσµατα στην αναδόµηση και τη σύσφιξη της επιδερµίδας σας.

time    90 λεπτά

price     60€ €

Sparkling Eyes (Ιδιαίτερη φροντίδα για την περιοχή των ματιών)

Αποκτήστε ένα εµφανώς ανανεωµένο βλέµµα ενσωµατώνοντας την θεραπεία σε οποιαδήποτε περιποίηση προσώπου. Μια ήπια ενζυµική απολέπιση µε την δύναµη της µαστίχας Χίου, φωτίζει το θαµπό και αφυδατωµένο δέρµα. Ακολουθεί ένα µασάζ µατιών µε ειδικά κατασκευασµένα πετρώµατα και έλαιο νυχτολούλουδου για να κλείσουµε µε µια pell-off µάσκα από µαύρο βατόµουρο αφήνοντας την περιοχή των µατιών απαλλαγµένη από οιδήµατα και κούραση.

time    30 λεπτά

price     10 €

Στοχευμένη θεραπεία Λαιμού & Ντεκολτέ (ολική αναδόμηση)

Στις παραπάνω περιοχές εµφανίζονται τα πρώτα σηµάδια γήρανσης καθώς, εκτός από την µεγάλη κινητικότητα που εµφανίζουν, δεν εφαρµόζουµε αντηλιακή προστασία σχεδόν ποτέ. Κηλίδες, αλάρωση ή κόκκινο δέρµα (στέρνο), αποτελούν τα πρώτα σηµάδια γήρανσης. Σκοπός αυτής της θεραπείας (η οποία συνδυάζεται άριστα και µε µεσοθεραπεία) είναι η παραγωγή νέου κολλαγόνου και η ανόρθωση και σύσφιξη του δέρµατος.

time    30 λεπτά

price     45 €

συνδυασµένο µε θεραπεία αναδόµησης προσώπου + 15€

Βαθύς Καθαρισμός Deluxe

Πρόκειται για µια συνδυαστική θεραπεία που αρχίζει µε τον κλασσικό βαθύ καθαρισµό, µε όλα τα στάδια του, για να ακολουθήσει η δεύτερη φάση. Σε αυτήν, κρίνοντας τις ανάγκες του κάθε δέρµατος την συγκεκριµένη στιγµή, επιλέγουµε περιποίηση ενυδάτωσης, Θρέψης, αντιγήρανσης ή λεύκανσης. Επίσης περιλαµβάνει και mini θεραπεία µατιών. Είναι ιδανική για τα άτοµα που χρειάζονται µια και µοναδική δυνατή θεραπεία.

time    90 λεπτά

price     60€ €

Pure Vita C Treatment

Καθαρή µορφή βιταµίνης C για λαµπερή και ξεκούραστη επιδερµίδα µε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, περιορίζοντας τις ελεύθερες ρίζες. Αυτή και µόνο η περιγραφή αποτελεί την αλάνθαστη συνταγή για ένα δέρµα υγιές και ξεκούραστο. Συγκεκριµένα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, αναστρέφει την διαδικασία φωτογήρανσης και αυξάνει την φωτεινότητα του δέρµατος.

time    50 λεπτά

price     40 €

Rebalancing treatment (Θτεραπεία εξισορρόπησης σμίγματος)

Όταν χάνεται ο έλεγχος του προσώπου, εµφανίζοντας βλάβες όπως σπυράκια, σηµάδια και τραχειά όψη, τότε είναι απαραίτητη αυτή η περιποίηση. Προϊόντα απολεπιστικά, στυπτικοί οροί, αναπλαστικά καθώς και λευκαντικοί παράγοντες επιτυγχάνουν ένα δέρµα µε µατ όψη, ενιαίο χρωµατικό τόνο και λάµψη. Είναι παραπλήσια του βαθύ καθαρισµού.

time    60 λεπτά

price     35 €

Organic Silk Treatment (Οργανική θεραπεία προσώπου με αληθινά κουκούλια μεταξοσκώληκα.)

Σκεφτήκατε ποτέ ότι τα κουκούλια από µεταξοσκώληκες θα έδιωχναν τις ρυτίδες, ότι θα ηρεµούσε τις κοκκινίλες στο δέρµα και ότι θα περιόριζαν τα σηµάδια από ακµή; Μέσω της πρωτεΐνης Sericin η οποία βρίσκεται στα
κουκούλια διεγείρεται ο κυτταρικός πολλαπλασιασµός µε αποτέλεσµα να βελτιώνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρµατος. Είναι επίσης πολύ αποτελεσµατική στην απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας (όπως συµπεριφέρεται και το µετάξι) και στην λείανση των ρυτίδων.

time    60 λεπτά

price     50 €

gift

O’ rasis Therapy

Λένε πως αυτή η τεχνική µπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο! Αποτελεί µια δυνατή θεραπεία που µετά την αποθεραπεία της τονώνει αισθητά την αυτοπεποίθηση του ατόµου . Βελτιώνονται σηµαντικά οι σακούλες κάτω από τα µάτια, τα πρησµένα βλέφαρα, οι γραµµές έκφρασης, οι ρυτίδες και οι µαύροι κύκλοι. Αποτελείται από συνδυασµό εξειδικευµένου peeling περιοφθαλµικής περιοχής και ισχυρού cocktail µεσοθεραπείας. Ιδανικά επαναλαµβάνεται ανά 10 ηµέρες για 4-6 φορές. Μπορεί ωστόσο να επιλεγεί και ως µεµονωµένη θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή των µατιών παρουσιάζει σηµαντική βελτίωση.

time    40 λεπτά

price     40 €