orizontio-2

Premium Therapies

Η αισθητική ιατρική όταν συναντά την καινοτόµα τεχνολογία και τα εξειδικευµένα πρωτόκολλα µη επεµβατικής αισθητικής για πρόσωπο και για σώµα και το αποτέλεσµα συναρπάζει! Είναι το κοµµάτι του Sugar Spell Spa για το οποίο είµαστε περισσότερο δηµοφιλείς και αυτό το έχουµε πετύχει σταδιακά, µε συνέπεια, υψηλή κατάρτιση και συνεχή επιµόρφωση.

Το δέρµα καθαρίζει βαθιά µε αποτέλεσµα που διαρκεί. Οι επόµενες κεφαλές της συσκευής διεισδύουν/εκχύουν θρεπτικά συστατικά στα βαθύτερα στρώµατα του δέρµατος και χρησιµοποιούνται ανάλογα µε τις ανάγκες του δικού σας δέρµατος. Στο τέλος της θεραπείας βλέπουµε στον κάδο απόρριψης τα νεκρά κύτταρα.

Δερμοανάλυση προσώπου

Καθηµερινά ερωτήµατα αναζητούν απάντηση και πλέον την βρίσκουν. Ένα µηχάνηµα για την ανάλυση του δέρµατος (∆ερµοανάλυση) που φωτογραφίζει τις βαθύτερες στοιβάδες του δείχνοντας όχι το προφανές αλλά αυτό που κρύβεται κάτω από την επιδερµίδα µας και µπορεί να έχει βαθύτερες βλάβες. Βρίσκουµε την αιτία που οι έως τώρα επιλογές σας ίσως να µην λειτουργούσαν και σχεδιάζουµε µαζί µια προσέγγιση ινστιτούτου και φροντίδας στο σπίτι. Και το καλύτερο; Έπειτα από κάποιο χρονικό διάστηµα και έχοντας ακολουθήσει θεραπευτικά πρωτόκολλα, επαναλαµβάνουµε την δερµοανάλυση δωρεάν και συγκρίνουµε την παλαιότερη σας βαθµολογία µε την νεότερη. Μιλώντας µε νούµερα, η αλήθεια δεν κρύβεται!

 • Περιποιούµαι το δέρµα µου πολύ σχολαστικά µε ακριβά προϊόντα αλλά δεν είµαι ικανοποιηµένη από το αποτέλεσµα
 • Φοράω χρόνια αντηλιακό αλλά οι κηλίδες µου επιδεινώνονται
 • Έχω λιπαρό δέρµα, επιλέγω προϊόντα για ακµή αλλά οι εξάρσεις δεν υποχωρούν;

time    20 λεπτά

price    15 €

Μεσοθεραπεία προσώπου & σώματος

Αρκετά δηµοφιλής µέθοδος και ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία στα χέρια µας που θεραπεύει ένα ευρύ φάσµα αισθητικών προβληµάτων. ∆ιαπερνάµε την επιδερµίδα και εγχύουµε στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρµατος συστατικά ενυδατικά, πολυβιταµίνες , λιποδιαλυτικά και όποιο άλλο cocktail επιλέξουµε για να ενισχύσουµε τις λειτουργίες του δέρµατος που έχουν διαταραχθεί. Εφαρµόζεται σε πρόσωπο, λαιµό, ντεκολτέ και αντιµετωπίζει ουλές, ραγάδες, σηµάδια γήρανσης και µαύρους κύκλους, προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερµίδας. Μπορεί να συνδυαστεί και µε άλλα πρωτόκολλα αισθητικής όπως οι ραδιοσυχνότητες ή τα πρωτόκολλα αναδόµησης προσώπου.

time     60 λεπτά

price     40-120 €

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Μη επεµβατική και ανώδυνη ιατρική µέθοδος για βαθύ καθαρισµό και απολέπιση του προσώπου ή του σώµατος µε την δύναµη των διαµαντιών και του υδρογονοµένου νερού! Η ειδική κεφαλή που φέρει αποµακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, και τα υπολείµµατα καλλυντικών και µακιγιάζ. Ιδανική flash θεραπεία καθαρισµού που προσδίδει απαλότητα. Μπορεί να συνδυαστεί και µε εξαγωγή σµήγµατος (βαθύ καθαρισµό).

time    60 λεπτά

price     60 €

Ολική αναδόμηση προσώπου με τη χρήση οξέων

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και κοσµητολογικά εξελιγµένη θεραπεία που υπάρχει στο ινστιτούτο µας. Είναι τα παλιά χηµικά peelings, αλλιώς χηµικά peelings 6ης γενιάς. Μπορεί το άκουσµα να τροµάζει µερικούς µα είναι τόσο ελεγχόµενα πια που δεν κοκκινίζουν, δεν ερεθίζουν, δεν ξεφλουδίζουν το δέρµα και δεν απαιτεί καµία αποχή από τις δραστηριότητες µας όπως παλιά. Αυτή η θεραπεία αντιµετωπίζει αποτελεσµατικά και τις τέσσερεις καταστάσεις δέρµατος λιπαρότητα – ακµή – γήρανση – υπερµελάγχρωση καθώς και ευαίσθητο ή ευαισθητοποιηµένο δέρµα.

time    60 λεπτά

price     55-80 €

Cavitation + Rf Ραδιοσυχνότητες & κρουστικοί υπέρηχοι Προσώπου & Σώματος

Το Vs++ αποτελεί µια πλατφόρµα που συνδυάζει τις δυο παραπάνω τεχνολογίες. Οι κρουστικοί υπέρηχοι παρέχουν δονήσεις στον λιπώδη ιστό κάνοντας τον να πάλλεται, να συρρικνώνεται και στο τέλος να «διαλύεται» αποτελεσµατικά.Oι ραδιοσυχνότητες (Rf) έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν την δοµή του κολλαγόνου και έτσι να επιτυγχάνεται ορατή σύσφιξη δέρµατος και αποκατάσταση της δερµατικής µικροκυκλοφορίας, µείωση των ρυτιδών και της επιδερµικής χαλάρωσης. Ενσωµατώνεται στα medical πρωτόκολλα προσώπου.

price     10 – 45€ ανά περιοχή

Liposonix

1 ώρα … 1 νούμερο μικρότερο

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι βασισµένο στην τεχνολογία ΗiFu εστιασµένου υπερήχου που δρα µε µεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια στο υποδόριο λίπος χωρίς την παραγωγή θερµότητας. ∆ιασπά το λίπος το οποίο εν συνεχεία αποβάλλεται µέσω της λεµφικής και φλεβικής κυκλοφορίας.

Πλεονεκτήµατα:

 • Ιδανικό για τοπικό πάχος
 • Στοχευµένη δράση στην προβληµατική περιοχή
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Βελτιωµένη υφή δέρµατος
 • Σύσφιξη επιδερµίδας
 • Μείωση εµφάνισης φλοιού πορτοκαλιού
 • Υπόσχεται µακράς διαρκείας αποτέλεσµα

time    15 – 60 λεπτά

price     70 € ανά περιοχή

Πρεσσοθεραπεία

Λεμφική αποσυμφόρηση και αποιδηματική δράση

Είναι µια διαχρονική µέθοδος , ιδανική για όσους ταλαιπωρούνται από κατακράτηση υγρών και οίδηµα. Ανακουφίζει άµεσα το σώµα καθώς ενεργοποιεί την λεµφική κυκλοφορία µειώνοντας δραστικά τα επίπεδα τοξινών µέσω εξειδικευµένων πιέσεων σε σηµεία κλειδιά του λεµφικού συστήµατος. Συνδυάζεται µε όλες τις τεχνικές αδυνατίσµατος καθώς ενισχύει τα αποτελέσµατά τους.

 • Μόνη της είναι ιδανική για κουρασµένα πόδια εξαιτίας της ορθοστασίας και της καθιστικής ζωής.

time    35 λεπτά

price     25 € / συνεδρία ή 100€ οι 8 συνεδρίες

EMS body contour

▲ αύξηση μυϊκής μάζας
▼ καύση λίπους

Επαναστατική τεχνολογία για καύση λίπους και αύξηση µυϊκής µάζας για τέλειο body contouring. 15’ εφαρµογής αντιστοιχούν σε 10.000 βαθέων καθισµάτων. Με πλεονεκτήµατα όπως:

 • Ανώδυνη ακραία εκγύµναση µέσα σε λίγα λεπτά
 • Ταυτόχρονη µείωση λίπους και αύξηση µυϊκής µάζα
 • Μη επεµβατική ανόρθωση γλουτώ
 • Αίσθηση έντονης µυϊκής εκγυµναση
 • ∆εν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας

16% ▲ μυϊκής μάζας | 19% ▼απώλεια λίπους

Βασίζεται στην εφαρµογή ηλεκτροµαγνητικού παλµού στην άκρη των 2 κεφαλών και διοχετεύεται ελεγχόµενα στην υπό θεραπεία περιοχή. Αποτελείται από ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα (προθέρµανση, εκγύµναση,
αποθεραπεία) αποφεύγοντας τους τραυµατίσµους.

Συστήνεται οι συνεδρίες να γίνονται ανα 2-3 μέρες

time    30 λεπτά

price     25 € / περιοχή ή 240€ οι 8 συνεδρίες για δύο περιοχές