Πληροφορίες & Οδηγίες

Κρατήσεις
Για αποφυγή δυσαρεστήσεων, παρακαλούμε κάνετε κράτηση για την θεραπείας σας δυο μέρες νωρίτερα, εξασφαλίζοντας  έτσι  την επιθυμητή για εσάς ημέρα και ώρα.

Προσέλευση
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να προσέρχεστε 10 λεπτά προτού ξεκινήσει η θεραπεία σας.

Αργοπορία
Τυχόν αργοπορία σας  θα μειώσει τον χρόνο της θεραπείας σας.

Παροχές

Όλες οι θεραπείες σώματος και προσώπου πραγματοποιούνται σε ιδιωτικές καμπίνες.

Σε κάθε επίσκεψη σας στο Sugar Spell Spa σας προσφέρουμε όλες τις ανέσεις όπως πετσέτες, παντόφλες και εσώρουχα μιας χρήσεως.

Κατά τη διάρκεια των θεραπειών σώματος και των μασάζ οι θεραπευτές μας σας καλύπτουν με πετσέτες, αφήνοντας ακάλυπτη μόνο την περιοχή του σώματος που δέχεται τη θεραπεία.

Διαθέτουμε αποδυτήρια  και ντουζιέρες  εξοπλισμένα με σαμπουάν και αφρόλουτρα.

Ακυρώσεις

Παρακαλούμε από σεβασμό προς τον θεραπευτή σας και σε άλλους επισκέπτες που επιθυμούν μια θεραπεία, οι τυχόν ακυρώσεις να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 1 ημέρα πριν το προκαθορισμένο ραντεβού.Κυρίως όταν πρόκειται για μέρες και ώρες αιχμής καθώς και εορταστικές περιόδους.

Για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια ήρεμη και χαλαρωτική εμπειρία παρακαλούμε όπως διατηρείτε το θόρυβο στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο.

Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να λειτουργούν είτε αθόρυβα είτε να παραμένουν κλειστά.

Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στον εξωτερικό  χώρο του κλιμακοστασίου.

Επιπρόσθετα, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού  πριν τις θεραπείες σας.

Προσωπικά αντικείμενα

Το Sugar Spell Spa δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Υπάρχουν αριθμηνμένα ντουλάπια όπου μπορείτε να τα τοποθετήσετε κλειδώνοντάς τα.